2014. április 1., kedd

Mindenki hordoz(zon) (Ági)

Simuljatok össze. Figyeljetek egymàsra. Szeressétek egymást. Nevezd hordozásnak, csináld hordozóval. Kinek árthat? Hordozod, ahogy eddig is tetted, 9 hónapig. Hiszen hordozni ( tovább) csak szeretetből lehet. 
Az meg nem ártott még meg soha senkinek ha valakit úgy szerettek hogy közben figyeltek az igényeire, a jól létére, a rezzenéseire! 
 A hordozás gyógyír, kinek mire! De arra biztosan:)! 
A hordozótt baba simogatásra, mosolyra késztet! És ő is ezt teszi! 
Lehet hogy aki megszól, annak is kellene egy hordozó, egy mosoly, egy puha érintés, odafigyelés és összebújás? Sose késő! 
Egy fontos dolog lesz majd, nem most, de lesz: az elengedés. A jó elengedés! 
Ami ugyanúgy meghatározó az ember életében, mint ez a korai szimbiózis, az egyek vagyunk élménye! 
De most a hordozás ideje van, élvezd, örülj, a két kezed szabad, a lelked nyitott, a tavasz ezerrel teszi a dolgát,tartsd a nap felé az arcotok, bár a tested több kilóval többet hordoz, de az nem háj, hanem egy zsebibaba, egy kisMór! Elkacagjátok magatokat ha a tükörből néztek egymásra! Ki irhatja ezt fölül? Csak nem a szomszéd nője? :) 

Annyi mindent hordozunk, sérelmet, haragot, agressziót, gonoszságot, fájdalmat, hazug érzéseket, irigységet,mindezek meg is betegithetnek,  mégis hordozzuk, letagadjuk, vagy elfojtva nem is tudunk róla! A hirtelen betegség szembesithet esetleg vele!  
Egy kisbabát hordozni látványosan érdemes! 
Az előbbieket nem lenne szabad hordozni, sőt, cipelni,  mert árt! 
Hordozz babát, ne mást, a többit meg  tedd le, oldd meg, gyógyulj,  tegyél ellene! De szép is lenne! 
Hordozz jót, kedveset, szépet! 
Ölelj, szeress, és figyelj a benned levő örömre, mert az átáramlik abba is akit hordozol, akit érintesz, akivel közel vagytok egymáshoz! 
Gyógyír, ne feledd! 
Éljen április 1, de amit irtam azt nem viccnek szánom:)! 
Boldog, vidám napot mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése